Ethics code: IR-FS-IHE1400-16548785
چکیده: (2184 مشاهده)
مقدمه: هدف از انجام این پژوهش، مطالعه آسیبهای سبک زندگی دانشجویان در دوران کرونا است.
روش: پژوهش حاضر از نوع پژوهشهای کیفی است. مشارکتکنندگان آن را 13 نفر از مدیران و مسئولین، خبرگان، صاحبنظران و اساتید برجسته در حوزه کرونا و سبک زندگی دانشجویان تشکیل دادند که با روش نمونهگیری هدفمند انتخاب شدهاند. ابزار گردآوری دادهها، مصاحبه بوده که تا رسیدن به اشباع نظری در خصوص موضوع تحقیق ادامه یافته است. برای تحلیل دادهها، از روش نظریه دادهبنیاد استفاده شده است.
یافتهها: آسیبهای سبک زندگی دانشجویان در دوران کرونا در 6 مقوله شامل افت عملکرد تحصیلی، کاهش روابط بین فردی (روابط اجتماعی)، استفاده مشکلساز از اینترنت، تغذیه و ورزش، سلامت روان، و معیشت شناسایی شد.
بحث: بر اساس نتایج این پژوهش میتوان نتیجه گرفت که شیوع ویروس کرونا باعث تأثیرات نامطلوبی در جنبههای مختلف سبک زندگی دانشجویان شده است. بنابراین پیشگیری و مدیریت تأثیرات نامطلوب، از اهمیت زیادی برخوردار است. هم چنین توجه ویژه به دانشجویان در انجام مداخلات روانشناختی و مداخلات دیگر ضروری است و برنامههای ویژهای برای کاهش مشکلات آنان لازم است.
شمارهی مقاله: 10
نوع مطالعه:
اصیل |
موضوع مقاله:
آسیب های اجتماعی، خانوادگی، فرهنگی از اینترنت و فناوری های نوین دریافت: 1400/10/24 | پذیرش: 1401/7/4 | انتشار: 1401/11/19
ارسال پیام به نویسنده مسئول