جستجو در مقالات منتشر شده


۱۲ نتیجه برای ارتباط

خالد اصلانی،
دوره ۴، شماره ۱۴ - ( ۱۰-۱۳۸۳ )
چکیده

ارتباط و مهارت‌های ارتباطی در زندگی انسان‌ها، به خصوص در زندگی زناشویی، اهمیت فراوان دارد و مانند بستری است که سایر ابعاد زندگی زناشویی را در بر می‌گیرد. بنابراین تحقیق حاضر به بررسی نقش مهارت‌های ارتباطی در کارآیی خانواده می‌پردازد. نمونه این تحقیق ۱۶ زوج (۸ زوج گروه آزمایش و ۸ زوج گروه گواه) از دانشجویان متأهل دانشگاه تهران ساکن خوابگاه جلال آل احمد است. طرح تحقیق، روش پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل است. تجزیه و تحلیل داده‌ها نشان می‌دهد که فرضیات این تحقیق همگی با سطح آلفای ۰۵/۰P< تایید شد. بنابراین آموزش مهارت‌های ارتباطی باعث بالا رفتن کارآیی خانواده در مقوله‌های حل مشکل، ارتباط، نقش‌ها، همراهی عاطفی، آمیزش عاطفی، کنترل رفتار و عملکرد کلی خانواده شده است.


پروانه محمدخانی، هدیه آزادمهر،
دوره ۷، شماره ۲۷ - ( ۱۰-۱۳۸۶ )
چکیده

طرح مسأله: با توجه به آثار و عواقب بسیاری که برای خشونت خانوادگی شناخته شده، این پژوهش به شناسایی آسیب‌شناسی روانی و مشکلات شخصی ـ ارتباطی زنان قربانی خشونت پرداخته است. روش: این مطالعه از نوع مطالعات زمینه‌یابی بود که با روش مقطعی انجام شد. تعداد ۲۳۰ زن متأهل از مناطق ۲ و ۵ و ۱۲ و ۱۸ شهر تهران در مطالعه شرکت نمودند و داده‌های پژوهش با استفاده از مقیاس تاکتیک‌های تعارضی و فهرست علائم تجدید نظر شده ۹۰ آیتمی جمع‌آوری شد. یافته‌ها: قربانیان عمدتاً در خرده مقیاس‌های مربوط به نشانگان خشم، نشانگان شخصت مرزی، سابقه بزهکاری، تعارض، نشانگان افسردگی، سابقه خشونت جنسی، اسنادهای منفی، تعهد ارتباطی، آشفتگی ارتباطی، یکپارچگی ارتباطی، یکپارچگی اجتماعی و بالاخره سوء مصرف مواد از خرده مقیاس‌های پرسش‌نامه مشکلات شخصی ـ ارتباطی بر اساس خرده مقیاس‌های فهرست علائم تجدید نظر شده ۹۰ آیتمی به‌طور معناداری در علائم جسمانی کردن، حساسیت بین فردی، افسردگی، افکار پارانوئیدی و بالاخره شاخص کل علائم مثبت با گروه غیرقربانی تفاوت داشتند. نتایج: خشونت خانوادگی با آسیب‌های روانی و مشکلات شخصی و ارتباطی عمده در زنان قربانی خشونت همراه است؛ برخی از این مختصات را می‌توان زمینه ساز مورد خشونت واقع شدن و برخی را پیامد آن تلقی نمود.


هادی خانیکی، پدرام الوندی،
دوره ۱۱، شماره ۴۱ - ( ۴-۱۳۹۰ )
چکیده


مجتبی سلطانی علی آباد ، ساره امیرجان ، سید جلال یونسی ، منوچهر ازخوش ، علی عسگری ،
دوره ۱۲، شماره ۴۴ - ( ۵-۱۳۹۱ )
چکیده

طرح مسئله: افزایش خودمتمایزسازی نقش مؤثری در سلامت روان نوجوانان دارد. پژوهش حاضر به منظور اثربخشی آموزش مهارت‌های ارتباطی بر افزایش خودمتمایزسازی پسران نوجوان دبیرستانی ساکن شهر تهران انجام شد. روش: طرح مورد استفاده در این پژوهش، طرح تجربی حقیقی است.جامعه آماری مورد مطالعه، کلیه نوجوانان پسر دبیرستانی ساکن منطقه سه است. با استفاده از پرسش نامه خود متمایزسازی( DSI ) ۳۰ نفر از دانش آموزان دبیرستانی به طور تصادفی در دو گروه کنترل(۱۵ نفر) و آزمایش(۱۵) نفر انتخاب شدند. گروه آزمایش به مدت ۳ ماه، تحت ۱۳جلسه آموزش مهارت‌های ارتباطی به صورت گروهی قرار گرفت. در نهایت از هر دو گروه پس آزمون به عمل آمد یافته‌ها: آموزش مهارت‌های ارتباطی به صورت گروهی باعث ایجاد تفاوت معنادار درمیانگین پس آزمون گروه آزمایش شده است. نتایج: نتایج نشان داد که آموزش مهارت‌های ارتباطی به افزایش خودمتمایزسازی نوجوانان دبیرستانی منجرشده است و ابزار مناسبی برای افزایش خودمتمایزسازی در نوجوانان است.

 


غلامرضا خوش فر، حیدر جانعلی زاده، فاطمه اکبرزاده، حمید دهقانی،
دوره ۱۳، شماره ۵۱ - ( ۱۰-۱۳۹۲ )
چکیده

مقدمه:

روش:

یافته‌ها:

نتایج:

نتایج این پژوهش حاکی از آن است که در مجموع، از میان سه بُعد سرمایۀ اجتماعی و ارتباط اجتماعی و اعتماد اجتماعی و از میان متغیرهای زمینه‌ای، پایگاه اقتصادی اجتماعی، ۲۵ درصد از پراکنش متغیر وابستۀ شادی را تبیین می‌کنند.
یافته‌های حاصل از ضریب هم‌بستگی پیرسون نشان می‌دهند بین متغیر مستقل سرمایۀ اجتماعی و ابعاد آن با شادی جوانان هم‌بستگی مستقیم وجود دارد؛ اما بیشترین هم‌بستگی شادی با ارتباط اجتماعی و کمترین هم‌بستگی آن با مشارکت رسمی است.
روش پژوهش در این تحقیق، پیمایشی است. بدین منظور، نمونه‌ای ۳۸۰ نفری از افراد ۱۵ تا ۲۹ سال شهر بابلسر به‌طور تصادفی انتخاب شده‌اند. داده‌ها با استفاده از دو نوع پرسش‌نامه، اصلاح شدۀ آکسفورد برای سنجش شادی و محقق‌ساخته برای سنجش سرمایۀ اجتماعی، جمع آوری شد.
شاد زیستن پاسخی به چگونه زیستن است؛ به‌ویژه برای جوانانی که نقش اساسی در آیندۀ این سرزمین دارند. ضرورت شادی برای آن است که شور، هیجان، انگیزه، پویایی و تلاش را در زندگی جوانان ایجاد می‌کند؛ از این رو، هدف از این مطالعه بررسی رابطۀ سرمایۀ اجتماعی و ابعاد آن با شادی جوانان است.

ملیحه شیانی ، ابراهیم سپهوند،
دوره ۱۴، شماره ۵۴ - ( ۷-۱۳۹۳ )
چکیده

مقدمه: امروزه فن‌آوری‌های ارتباط جمعی، به‌ویژه تلویزیون، حضوری گسترده و تأثیرگذار در بین مردم جوامع مختلف دارند. در این راستا، در جوامع توسعه‌یافته و درحال‌توسعه از جمله حوزه‌هایی که به شدت تحت تأثیر آموزش و بازنمایی‌های رسانه‌ای قرار گرفته، گستره آگاهی از شهروندی، رفتارهای مدنی و مشارکت اجتماعی است. بر همین اساس، مطالعه حاضر به بررسی رابطه بین برنامه‌های تلویزیونی و آگاهش از حقوق شهروندی می‌پردازد.
روش: در این مطالعه با بهره گیری از نظریه‌های جامعه‌شناسان و نظریه‌پردازان علوم ارتباطات چون بال روکیچ و دی فلور، پورتو، گیدنز، مارشال، فالکس و... به اجرای پیمایش در بین ۳۸۴ نفر از ساکنان شهر خرم‌آباد لرستان مبادرت شد.
نتایج: یافته‌ها نشانگر آن است که در مجموع بین تلویزیون (از نظر میزان استفاده و محتوای برنامه‌ها از سه بُعد مدنی، سیاسی و اجتماعی) و میزان آگاهی از حقوق شهروندی رابطه وجود دارد.
بحث: تدوین و برنامه‌ریزی جامع آگاه‌سازی در زمینه حقوق شهروندی از طریق تلویزیون با استفاده از برنامه‌های متنوع و متعدد، معرفی تشکل‌ها و انجمن‌های فعال در زمینه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی، مدنی و... از طریق این رسانه در جهت مشارکت بیشتر افراد در امور مختلف جامعه، ایجاد شبکه شهروندی یا ایجاد شبکه توسعه اجتماعی در جهت‌دادن آگاهی‌های لازم به افراد جامعه در زمینه مؤلفه‌های شهروندی و ایجاد شبکه‌های محلی تلویزیونی فرهنگی-اجتماعی در جهت گسترش آگاهی از حقوق شهروندی در بین مردم مناطق مختلف با توجه به فرهنگ بومی مردم آن مناطق، می‌تواند در جهت بالابردن آگاهی‌های مردم جامعه در زمینه حقوق شهروندی مؤثر باشد و زمینه را برای تحقق دموکراسی و جامعه‌ای شهروندمدار فراهم سازد.

حسین درجاتی صوفی ، حبیب احمدی ، مجتبی اسلامی ، یوسف صوفی ،
دوره ۱۴، شماره ۵۵ - ( ۱۰-۱۳۹۳ )
چکیده

مقدمه: کاربرد راه‌حل‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات برای موفقیت اجرای سیاست‌های اجتماعی، شامل اصلاح امنیت اجتماعی و طراحی و مدیریت استراتژیک برنامه‌های امنیت اجتماعی، ضروری است. بنا به این ضرورت، پژوهش حاضر به بررسی تأثیر ICT بر احساس امنیت اجتماعی شهروندان پرداخته است.
روش: پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش، پیمایشی است. جامعه مورد بررسی در این تحقیق، شهروندان منطقه ۲ ارومیه بودند که از بین آن‌ها ۳۲۷ نفر با استفاده از جدول مورگان، به عنوان حجم نمونه برآورد شدند و با تلفیقی از روش‌های نمونه‌گیری تصادفی ساده، طبقه‌بندی‌شده و نظام‌مند، انتخاب و پیمایش شدند.
یافته‌ها: نتایج نشان داد که فناوری اطلاعات و ارتباطات بر امنیت اجتماعی، تأثیر مثبت دارد و از بین سه مؤلفه امنیت اجتماعی (اعتماد شهروندان، هویت‌خواهی اجتماعی و فقر اقتصادی)، بیشترین تأثیر آن، بر مؤلفۀ اعتماد اجتماعی است.
بحث: با توجه به یافته‌های این مطالعه، اگر از فناوری ارتباطات و اطلاعات به درستی استفاده شود، می‌تواند به عنوان ابزار توانمندسازی در جهت توسعۀ امنیت اجتماعی جامع تر، مطرح شود.

محمدحسین شریف زادگان، امیر شفیعی،
دوره ۱۵، شماره ۵۶ - ( ۶-۱۳۹۴ )
چکیده

مقدمه: برنامه­ریزی شهری در ایران تاکنون بیشتر در قالب رهیافتهای سنتی و به طور خاص رهیافت ساده - جامع آن باقی مانده است. با روشن شدن کاستیهای رهیافتهای مذکور، یک تلاش بطئی جهت ارتقای فرآیند و فرآورده­ی برنامه­ریزی شهری در نظام موجود صورت پذیرفته است. به موازات این تغییرات، نظریه و کنش برنامه­ریزی در کشور­های توسعه یافته نیز تغییر یافته و بسته به زمینه­های مختلف، شیوه­های متفاوتی پیگیری و اجرا می­شود. پس از گرایش برنامه­ریزی شهری به جلب مشارکت در دهه­های شصت و هفتاد میلادی، نظریه برنامه­ریزی ارتباطی، به عنوان شیوه پیشرفته از جلب مشارکت مردمی مطرح شد که موجب تغییر در کنشهای نظری و عملی توسعه شهری و منطقه­ای شده است. انگیزه ارتقای شیوه برنامه­ریزی شهری در ایران در کنار قوت نظری برنامه­ریزی ارتباطی، این سوال را پدید می­آورد که آیا می­توان این شیوه از برنامه­ریزی شهری را در سازوکار برنامه­ریزی ایران بکار بست؟ مقاله حاضر به دنبال پاسخ این پرسش است.

روش: مراحل پژوهش حاضر در قالب چهار قسمت اصلی انجام شده است. ابتدا تحولات برنامه­ریزی شهری در جهان و گرایش به استفاده از مشارکت جامعه محلی (که ضعف آن از جمله مشکلات برنامه­ریزی در ایران است) بررسی می­شود. دوم، نظریه برنامه­ریزی ارتباطی و رهیافتهای مرتبط به عنوان رهیافتی که توانایی بکارگیری مشارکت جامعه محلی را دارد، معرفی می­شوند. در ادامه ضرورت و فرصت بکارگیری این قسم از برنامه­ریزیها در فضاهایی متفاوت از فضایی که نظریه از آنجا برخاسته است، تبیین می­شود. در نهایت، شرایط به‌کارگیری این نوع از برنامه­ریزی در محله فرحزاد به عنوان مورد پژوهش این مقاله بررسی شده است و راهکارهای احتمالی ارائه می­گردند. داده­های این پژوهش از راه مطالعات اسنادی، پیمایش محیطی و مصاحبه (اعم از انجام پرسش‌نامه و مصاحبه عمیق) جمع­آوری شده است.

یافته‌ها: بر اساس مطالعات این پژوهش می­توان اظهار داشت که ماهیت ذاتی برنامه­ریزی ارتباطی امکان به‌کارگیری آن در کشورهای در حال توسعه در مقیاس خرد و به‌ویژه نواحی با مشکلات پیچیده (مثل نواحی فرسوده و یا غیررسمی) فراهم می­کند.

بحث: برنامه­ریزی ارتباطی با تاکید بر فرآیند به‌جای محتوا، شرایط بستر برنامه­ریزی را عملا دخیل می­کند و همچنین مقیاس خرد آن سبب می­شود تا مشکلات توسط نهادهای خرد و به‌دور از موازی­کاریها و تداخلهای قانونی نهادهای بزرگ جامعه حل شوند و یا در غیراین‌صورت به تکوین نهادهای شهری و برقراری دموکراسی شهری کمک کند.


نرگس صادقی، الهام داوری، مرضیه ضیایی راد، اعظم رحمانی، آرش قدوسی،
دوره ۱۵، شماره ۵۷ - ( ۴-۱۳۹۴ )
چکیده

مقدمه: اعتیاد به مواد مخدر به‌عنوان یک مسئله زیستی، روانی و اجتماعی تمام ابعاد زندگی فرد از جمله کیفیت زندگی را تحت تأثیر قرار می‌دهد که در این بین، نوجوانان و جوانان در برابر این پدیده خطرناک، بیش از سایر گروهها آسیب‌پذیرند. پژوهش حاضر با هدف تعیین رابطه بین مشخصات زمینه‌ای و روابط خانوادگی با کیفیت زندگی در نوجوانان و جوانان مراجعه‌کننده به مراکز ترک اعتیاد در بدو ورود و دریافت نگهدارنده انجام شده است.

روش: مطالعه حاضر یک مطالعه مقطعی است که با روش نمونه‌گیری در دسترس در بین ۱۳۷ نفر از نوجوانان و جوانان مراجعه‌کننده در بدو ورود به مراکز ترک اعتیاد در گروه سنی ۲۵-۱۲ سال در سطح شهر اصفهان انجام گرفته است.

یافته‌ها: در میان هشت بعد کیفیت زندگی، میانگین بعد عملکرد اجتماعی از همه ابعاد کیفیت زندگی پایین‌تر گزارش شد (۷۹/۴۲=M). در مورد ارتباط مشخصات زمینه‌ای با کیفیت زندگی، مشخص شد که سن، وضعیت اشتغال و درآمد با کیفیت زندگی رابطه ندارد، در حالی که سن شروع اعتیاد، وضعیت تأهل، روابط خانوادگی و مشکلات خانوادگی با کیفیت زندگی رابطه دارد.

بحث: افراد وابسته به مواد مخدر در بدو شروع درمان، از سطح کیفیت زندگی پایین، بخصوص در بعد عملکرد اجتماعی برخوردارند. از طرفی، توجه به مشکلات خانوادگی و روابط خانوادگی در نوجوانان و جوانان و ارتباط آن با کیفیت زندگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بنابراین، به‌منظور درمان و کاهش عود مجدد اعتیاد، توجه به ابعاد مختلف کیفیت زندگی به‌ویژه بعد اجتماعی و ارتباطات خانوادگی از اهمیت زیادی برخوردار است.


ابراهیم نامنی، فاطمه عباسی، احمد زارعی،
دوره ۱۶، شماره ۶۰ - ( ۳-۱۳۹۵ )
چکیده

مقدمه: در آستانه هزاره سوم، خانواده به‌عنوان مهم‌ترین رکن جامعه است که تعهد زناشویی در آن باعث حفظ پایداری و سلامت نظام آن می‌شود. بنابراین بررسی عواملی که در حفظ تعهد زناشویی نقش دارند از اهمیت بسیاری برخوردار می‌شود. هدف از پژوهش حاضر نیز بررسی نقش سبک عشق‌ورزی و باورهای ارتباطی در پیش‌بینی تعهد زناشویی است.
روش: پژوهش حاضر یک پژوهش همبستگی است که در بین ۱۰۸ نفر از کارکنان متأهل دانشگاه آزاد واحد اراک با نمونه‌گیری در دسترس اجرا شد. به‌منظور گردآوری داده‌ها از پرسشنامه باورهای ارتباطی، پرسشنامه سبک عشق‌ورزی و پرسشنامه تعهد زناشویی استفاده شد.
یافته‌ها: سبکهای عشق‌ورزی رمانتیک، جنون‌آمیز و فداکارانه پیش‌بینی‌کننده‌های تعهد زناشویی بودند و از بین باورهای ارتباطی غیرمنطقی نیز باور به تخریب‌کنندگی مخالفت پیش‌بینی‌کننده‌های تعهد زناشویی بود.
بحث: از آنجا که تعهد به‌عنوان یک تصمیم برای ادامه زندگی زناشویی محسوب می‌شود لازم است به زوجها کمک شود تا بدانند ارتباط، مجموعه‌ای از مهارتهاست که می‌توان آن را یاد گرفت و از این طریق احساس تعهد زناشویی را در خود رشد و تقویت نمایند و در نتیجه به ثبات و پایداری خانواده کمک کنند.


ناصر پایانی فر، شهناز صداقت زادگان، میرطاهر موسوی، حسن رفیعی،
دوره ۲۱، شماره ۸۲ - ( ۸-۱۴۰۰ )
چکیده

مقدمه: هدف از مطالعه حاضر ارائه مدل تعامل مناسب نهادهای خیریه و کمیته امداد امام خمینی(ره)  به‌عنوان نهادی انقلابی و خدمت‌رسان به محرومان در ایران است. 
روش: از نوع کیفی با استفاده از تکنیک دلفی است.دلفی فرایندی است که درطی راندها می‌توان به جمع‌آوری اطلاعات و درنهایت، اجماع گروهی دست یافت. برای دستیابی به توافق و اجماع نظری متخصصان در ارتباط با نحوه تعامل کمیته امداد و مؤسسات خیریه، نمونه تحقیق از ۲۳ نفر از افراد (مدیران و کارشناسان، اساتید دانشگاه) در مؤسسه‌های خیریه وکمیته امداد امام خمینی تشکیل شد.
یافته‌ها: مدل ارائه خدمت‌رسانی در خیریه‌ها با کمیته امداد تفاوتهای بسیاری دارد؛ تنوع طرحها در خیریه‌ها برخلاف کمیته امداد بسیار کم است، مؤسسات خیریه‌ به‌ویژه مؤسسات معروف و شناخته شده در کارهای تخصصی، از مدیریت بالایی برخوردارند. 
بحث: کمیته امداد امام خمینی می‌تواند با برقراری ارتباط مناسب با نهادهای خیریه از ظرفیتهای تخصصی نهادهای خیریه استفاده کند و خیریه‌ها نیز از امکاناتی چون امکانات سازمانی امداد، سابقه زیاد و مفید امداد در شناسایی نیازمندان، وجود بانک اطلاعاتی وسیع از مددجویان در امداد، بودجه‌های دولتی امداد و داشتن منافع اعتباری و اسمی مشترک بهره‌مند شود و درنهایت خدمت‌رسانی به فقرا و نیازمندان تسهیل و بیشتر شود. ارائه الگوی تعاملی مناسب و ارتباط کمیته امداد امام خمینی (ره)  با نهادهای خیریه باید در راستای «توانایی خیریه‌ها در کمک به محرومین، هماهنگی خیریه‌ها با سیاستهای امداد، استفاده از ظرفیتهای مشترک یکدیگر برای اقدام هم‌افزایی و جلوگیری از موازی‌کاری و ارائه خدمات به نیازمندان با حفظ کرامت مددجویان، شفافیت مالی و ... باشد. داشتن ارتباط مناسب و مداوم با خیریه‌ها از طریق همایشها و جلسات مشترک، آشنایی با اقدامات و وظایف طرفین، یکسان‌سازی و یک‌کاسه کردن کمکها به نیازمندان مشترک و مدیریت منابع، شفاف‌سازی در زمینه کمکهای ارسالی مؤسسات خیریه به امداد و رساندن آن به دست نیازمندان واقعی، دخالت نکردن در امور یکدیگر، احترام به قوانین و مقررات حاکم بر مجموعه، شفاف‌سازی، تعامل دوطرفه، موازی کار نکردن» انجام پذیرد.

لیدا هاتفی راد، مهربان پارسامهر، علی روحانی،
دوره ۲۲، شماره ۸۴ - ( ۲-۱۴۰۱ )
چکیده

مقدمه: با توجه به اهمیت برقراری روابط سازنده در میان خانواده ها؛ پژوهش حاضر به مطالعه و تبیین فهم و تجربه گفتگو در میان زوجین در خانواده­ های شهر یزد پرداخته است.
روش: در این پژوهش از رویکرد کیفی و روش نظریه زمین ه­ای و همچنین نمونه­ گیری نظری و هدفمند استفاده شد و ۳۱ نفر از زوجین خانواده ­های متعارف شهر یزد انتخاب شدند و با آن‌ها مصاحبه عمیق صورت پذیرفت.
یافته‌ها: اطلاعات گردآوری شده با استفاده از کدگذاری باز، محوری و گزینشی در قالب ۱۶۸ مقوله فرعی و ۱۷ مقوله اصلی دسته‌بندی شد و در قالب یک مقوله هسته­ ای با عنوان «پروبلماتیک گفتگو- تک گویی در خانواده ­ها» ارائه گردید. در این میان محدودیت­ های ساختاری، عاملیت محور و ارتباطات تحریف شده باعث می­شود گفتگو به تجربه­ای غامض در میان خانواده­ ها تبدیل شود. نیاز انسان به گفتگو، موضوعات گفتگوناپذیر و عدم شناخت گفتگو به مثابه اوقات فراغت و همچنین ناهمسانی‌های گفتگویی در میان خانواده‌ها این وضعیت مسئله­مند را تقویت می­ نمود. همین موضوع به استراتژی­ های مثبت و منفی در راستای کنش‌های گفتگو محور و زوال عاملیت منجر شد و آسیب­ های روانی و ارتباطی و ارتقا روابط خانوادگی و سلامت جامعه را به دنبال داشت که در قالب مدل پارادایمی ارائه گردید.
بحث: نتایج این پژوهش نشان داد گفتگو در میان خانواده‌ها در قالب دوگانه گفتگو- تک گویی تجربه‌ای غامض و مسئله‌مند می‌باشد و با توجه به اهمیت آن در بهبود وضعیت خانواده و جامعه و نیازمندی اعضای خانواده به گفتگو، گفتمان سازی و آگاهی بخشی در این زمینه بسیار ضروری می‌باشد.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه رفاه اجتماعی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Social Welfare Quarterly

Designed & Developed by : Yektaweb